Ikon - Logo

Om oss

Vår visjon

Vi er arkitekten for innovative HR team på tvers av industrier som utvikler lønnsomme organisasjoner gjennom læring og vekst

En gruppe mennesker i møterom som ler

Verdier

Våre verdier guider oss i å utforske og utfordre. Verdiene er forpliktelser til våre kunder i hvordan vi gjennomfører prosjekter. Vi tror at ekte innovasjon kommer fra en dyp forståelse av verdier – våre egne og våre kunders. 

Gruppe mennesker står rundt en bærbar datamaskin og samarbeider

Filosofi

Vår filosofi guider oss med hensyn til hva vi tror på, og hvordan HR som fag kan utvikles kontinuerlig i samarbeid med våre kunder. Vår filosofi er utviklet med utgangspunkt i hvordan vi tror at HR kan skape mest verdi og kultivere vekst i organisasjoner. 

Person skriver på papirer med kaffekopp og planter på bordet

Metode

Metode handler om systematikk, målbarhet og skalering. Vår metode gir en konsistent tilnærming til å levere resultater igjen og igjen. Vi kombinerer digitalisering, design thinking og prosjektledelse, og vi tilpasser metode til hvert kundeprosjekt.

Slik jobber vi

Qltivations organisasjon

Lær mer om menneskene bak Qltivations organisasjon.

  • Gründeren
  • Teamet vårt
  • Advisory Board
  • Styre
Les mer

Strategiske partnere

Qltivation samarbeider med selskaper som har komplementær kompetanse til HR

Strategisk partnerskap er viktig i Qltivation sitt daglige arbeid med kundeprosjekter. Vi henter inn kompetanse etter behov, og dette gir raskere økt verdi for kundene våre. Vi kan sammen skape en unik organisatorisk kompetanse som få kan måle seg med. Et slikt tverrfaglig samarbeid på tvers av organisasjonskulturer kan være en del av løsningen på produktivitetsutfordringene i flere bransjer. Beviset for at vi virkelig er innovative er at vi leverer noe sammen og skaper verdi uavhengig av bransjetilhørighet. 

Juridisk kompetanse, strategisk kommunikasjon og digitale løsninger er grunnleggende i et HR team, og med Qltivation får du denne kompetansen i en kombinert løsning med våre samarbeidspartnere.