Favicon

Vårt fagområde

Vårt hovedfokus er strategisk kompetanseledelse og vi skreddersyr kompetansestrategi i virksomheter 

En kompetansestrategi gir økt verdiskapning

Hva er de organisatoriske forutsetningene for lønnsomheti din virksomhet? Målet i våre prosjekter er å finne potensialet og skape verdi ved å forstå det overordnede kompetansebehovet.  En helhetlig tilnærming til verdiskapning er essensiell for å etablere en bærekraftig og ansvarlig virksomhet. Vil du vite mer om hvordan Qltivation kan utvikle en kompetansestrategi i din virksomhet?

Utvikling av L&D funksjonen

L&D (learning & development) oversettes til "læring og utvikling". Dette er en veletablert funksjon i mange internasjonale virksomheter. Deler av denne funksjonen kan implementeres i mindre og mellomstore virksomheter i Norge ved å integrere kompetansestrategi i HR. Vil du vite mer om hvordan Qltivation kan etablere og utvikle L&D funksjonen i din virksomhet?

Kostnadseffektive kompetansetiltak

Kompetansetiltak som gir rask verdi og bidrar til lønnsomhet er somregel nøye planlagt og forankret i strategiske mål i virksomheten. Qltivation utvikler moduler som gir en kostnadseffektiv tilnærming til kompetansearbeidet! Skreddersøm er nøkkelordet! Vil du vite mer om hvordan Qltivation kan skreddersy kompetansetiltak i din virksomhet?